Video-tervehdys

59,00 

Yllätä päivänsankari tai piristä firman koulutuspäivää hauskalla videolla! Personoitu max. 5 min videotervehdys innostaa, naurattaa ja aiheuttaa takuuvarmasti hämmennystä. Videolla Nata Salmela onnittelee, laulaa tai ränttää – sinä päätät.

Mikäli tahdot tietää lisää tai tilata palvelun laskulla, ota yhteyttä nata@natasalmela.fi.

Hintaan lisätään alv 24 %.

Osasto:

Kuvaus

Yllätä päivänsankari tai piristä firman koulutuspäivää hauskalla videolla!

***

Tämä on takuuvarmasti yllättävä lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Kuvittele Nata Salmela veisaamassa synttärilaulua tai Gaudeamus igituria – sellaista lahjaa ei löydykään jokaisen kaupan hyllyltä.

Nata voi lähettää tsemppaustervehdyksen ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa aloittavalle tai toivottaa leppoisia eläkepäiviä lopettelevalle uraohjukselle.

Hääpari saa ikimuistoisen onnittelun kera itserustatun rakkausrunon.

Kuvittele tiimisi reaktio, kun workshop käynnistyy Nata Salmelan motivaatiopuheella.

Iltapäivän palaveriputken nuupahtunut tunnelma sähköistyy ruutuun pamahtavalla Natan räntillä työpäivän polttavaan.

***

Videotervehdys (suomeksi tai englanniksi) sisältää max. 5 minuutin pysty- tai vaakamuotoisen “puhuva pää” -videon toivomastasi teemasta haluamallasi tone of voicella. Saat mp4-muotoisen videon käyttöösi 2 pv kuluessa tilauksestasi. Video toimitetaan WeTransfer-linkillä. Voit tallentaa sen omalle laitteellesi, josta voit liittää videon esim. esityspopohjaan tai lähettää mobiilisovelluksella vastaanottajalle.

Kun olet maksanut tilauksen, niin saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Tämän jälkeen saat erillisessä sähköpostissa brief-lomakkeen, johon voit täyttää toiveesi videon osalta.

***

Nata Salmela on heittäytyjä, seremoniamestari ja karaokelaulajakin, jos hinnasta sovitaan (59 € + alv 24 %). Video voi olla asiallisen inspiroiva, hassutteleva, ränttäävä tai juuri sellainen, kun tarpeeseesi sopii.

Hintaan lisätään alv 24 %.