Podcastit

Mamma Betalar

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja yrittäjä Nata Salmelan johdolla keskustellaan fiksusta rahankäytöstä, uran ja lapsiarjen yhdistämisestä sekä moderneista rooleista parisuhteessa.

Raksaa & Fiksaa

Raksaa & Fiksaa -podissa rakennetaan unelmia ja rempataan entistä ehompaa. Oman elämänsä remppaaja Nata Salmelan vieraiden johdolla kuullaan vieraiden raksatarinoita ja opitaan uutta aina remontin budjetoinnista talon pystyttämiseen. Raksaa & Fiksaa -podcast on tehty yhteistyössä Rakentaja.fi:n kanssa. Rakentaja.fi on osa Schibsted-konsernia.

Hiilijalanjäljillä

Mitä suomalaiset syövät ensi vuonna tai 15 vuoden päästä? Kristallipalloon kurkistavat ruokaskenen ennustajat ja asiantuntijat Satokausikalenterin keksijä Samuli Karjula ja Valion tutkimus- ja kehitysjohtaja Harri Kallioinen. Lisäksi Nata etsii vuoden 2035 voileivän reseptiä.

Ysistä viiteen

Ysistä viiteen — Työmatkan pituinen podcast työelämästä ja bisneksestä. Studiossa elämästä nautiskeleva toimistorotta-Vivian sekä yrittäjä ja työnarkkari-Nata. Nappaa tästä kuumimmat keskusteluaiheet kahvipöytään!

Holvi

Holvi – Podcast yrittäjyydestä. Jaksoissa keskustellaan oman alansa asiantuntijoiden kanssa modernista yrittäjyydestä ja sen kiemuroista. Podcastin kuunneltuasi haluat taatusti pistää oman firmasi pystyyn – tai vastaavasti osaat tehostaa jo olemassa olevan yrityksesi toimintaa. Studiossa Natalia Salmela, sarjayrittäjä ja vannoutunut digimimmi.