Esiintyminen tapahtumassa

1900,00 

Tilaa Nata Salmela esiintymään tapahtumaasi. Nata on kokenut puhuja, jonka energisissä esityksissä ei ala haukotuttamaan.

Mikäli tahdot tietää lisää tai tilata palvelun laskulla, ota yhteyttä nata@natasalmela.fi.

Hintaan lisätään alv 24 %.

Osasto:

Kuvaus

Tilaa Nata Salmela puhumaan tapahtumaasi!

Nata on kokenut esiintyjä, jonka räväkät esitykset saavat aina hyvän vastaanoton ja rutkasti kiitosta. Nata ei säikähdä suuriakaan lavoja ja on kotonaan myös pienten yksityistilaisuuksien vetäjänä. Esityksissä on yleensä rutkasti huumoria ja nopea tahti. Natan energisissä esityksissä ei ala haukotuttamaan. Yleisö saa takuuvarmasti herättelyä sekä uusia näkökulmia.

Tapahtumaesiintymisen kustannukseen sisältyy max. 1,5 h puheenvuoro toivomastasi aiheesta, esitysmateriaali, kumppanin nosto @natasalmela Instagram Storyssa esityksen yhteydessä sekä matkakulut eteläisessä Suomessa.

***

Natan ura puhujana alkoi jo lapsena koulun lavalta. Sittemmin Nata on kunnostautunut puhujana niin isoissa yritystilaisuuksissa kuin hääparien epävirallisena vihkijänä. Nata on luennoinut myös oppilaitoksissa alakouluista yliopistoihin ja ollut vetämässä kymmeniä asiantuntijapuheenvuoroja markkinointiin ja myyntiin liittyen.

Viime vuosina Nata on ollut kysytty puhuja etenkin messuilla ja hänen esityksiä on päässyt kuuntelemaan mm. Habitaressa, Kevätmessuilla, Omakotimessuilla, Rakenna & Remontoi -messuilla, Kirjamessuilla sekä Matkamessuilla. Näiden lisäksi Nata vetää sujuvasti kokkausdemoja ruokakaupassa ja lavalla.

***

Tällä hetkellä Natan repertuaariin kuuluu asiantuntijapuheenvuorot seuraavista aiheista:

  • Digitaalisen markkinoinnin trendit ja tulevaisuus
  • Myynnin kasvattaminen digitaalisten kanavien avulla
  • Some osana yritysstrategiaa
  • Tuloksellisen vaikuttajayhteistyön rakentaminen
  • Podcastien konseptointi ja liiketoimintaymmärrys
  • Yrittäjyys
  • Henkilöbrändäys
  • Asumisen trendit, rakentaminen, remontointi

Nata on vetänyt esityksiä ja koulutuksia mm. DNA:lle, Suomen Metsäyhdistykselle, YIT:lle, A-lehdille, Otavamedialle, Sisustustoimittajat ry:lle, Bo LKV:lle, Rajala Pro Shopille ja monille muille.

Jäikö kysyttävää tai toivotko mielummin laskua? Ole yhteydessä nata@wtd.fi.

***

Esiintyminen audioaalloilla?

Nata Salmela on ammattipuhuja myös studiossa. Nata on konseptoinut ja juontanut viisi podcastia, joista kolme yhteistyössä yrityskumppaneiden kanssa. Jos etsit juontajaa podcastillesi tai haluat jaksoon kiinnostavan puhujan, niin ole yhteydessä nata@natasalmela.fi.