Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Maksuton
Aloita

Yrittäjyyden ABC -verkkokurssin sinulle tarjoaa UKKO.fi, jonka avulla ryhdyt sivutoimiseksi tai päätoimiseksi yrittäjäksi vaikka heti tänään. Hyödynnä alekoodi NATA24, jolla saat mistä tahansa UKKO.fi-palvelusta -20 % puoleksi vuodeksi. Rekisteröidy UKKO.fi-käyttäjäksi ja syötä alekoodi Asetukset-välilehdelle, niin saat edun käyttöösi.

Yrittäjyyden ABC -verkkokurssi sisältää arvokasta tietoa yrityksen perustamiseen ja lisäksi runsaasti henkilökohtaisia kokemuksiani niin myynnin lisäämiseen kuin yrittäjän jaksamiseenkin.

Kurssilla opit yrittäjyyden perusteet aina yritysidean hiomisesta riskien minimointiin. Kerron 10 oppitunnilla sellaista tietoa, jonka oppimiseen minulla on kestänyt lähes 10 vuotta. Vältät yrittäjyyden alkukarikot ja pääset keskittymään olennaiseen. 

Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos olet:

 • ansiotöissä ja haluat ansaita sivutuloja 
 • alanvaihtaja ja etsit uusia haasteita elämääsi
 • asiantuntija ja tarvitset apua laskuttamiseen osaamisestasi
 • aloitteleva yrittäjä ja kaipaat potkua yritystoimintasi kehittämiseen
 • yrittäjä ja haluat helpottaa arkirutiinejasi
 • osaaja ja haluat lisää rahaa

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu 10 oppitunnista, joissa videoita, keynote-esityksiä ja artikkeleita. Kurssin materiaalia voit opiskella itsenäisesti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Yhden oppitunnin opiskelu kestää noin 30 minuuttia ja voit aina palata takaisin sisällön pariin. Kurssin sisältö on käytettävissäsi palveluun rekisteröitymisen jälkeen omilla tunnuksillasi. Muista vaihtaa salasana ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi kurssipalveluun.

Kurssin oppitunnit

 1. Nata Salmelan yrittäjyystarina
 2. Sinustakin yrittäjä
 3. Yritysidean hiominen
 4. Yrityksen perustaminen
 5. Lisää myyntiä
 6. Yrityksen kannattavuus
 7. Yrittäjän markkinointi
 8. Verkostoituminen
 9. Yrittäjän jaksaminen
 10. Yrityksen kasvu ja kehitys

Oppitunnit noudattelevat yrittäjyyden elinkaarta. Ensimmäisissä oppitunneissa kerron omasta yrittäjyyspolustani ja autan sinua välttämään karikot ja riskit. Myöhemmissä oppitunneissa sukelletaan tekemään yrittäjyydestä laadukkaampaa, kannattavampaa ja suurempaa. Oppitunneilla jaan henkilökohtaisia kokemuksiani ja tarinoita urani varrelta. Uskon, että löydät niistä samaistumispintaa ja uusia näkemyksiä.

Näin se toimii

Klikkaa kurssi ostoskoriin. Rekisteröityäsi kurssille, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan kurssin sisältöön. Voit vaihtaa salasanan ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi, jos käyttäjätunnus ei onnistuneen maksutapahtuman jälkeen näy saapuneissa viesteissä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä ja kommentteja, ole yhteydessä nata(at)wtd.fi

***

Kurssin tekijästä

Natalia Salmela on Suomen menestyneimpiä ja pitkäaikaisimpia somevaikuttajia. Natan ura alkoi jo vuonna 2011 ammattibloggaajana, nykyään Natan somekanavat (@natasalmela) tavoittavat kuukausittain lähes kolme miljoonaa suomalaista.

Oman yrityksensä lisäksi Nata toimii media-alan startupien parissa ja kaupallistaa verkkoyhteisöjä. Nata on vuosien varrella toiminut eri tehtävissä mediatalossa sekä markkinointiviestinnän yrityksissä, ja ollut kouluttamassa lukuisia yrityksiä some- ja vaikuttajamarkkinoinnin saloihin.

Verkkokurssien avulla Nata haluaa auttaa kanssayrittäjiä hyödyntämään somen ja digitaalisen median koko potentiaalin.